CoMaker BV

De Waserij in Rotterdam, een project van CoMaker

CoMaker BV

Op de valreep van 2020 is CoMaker BV formeel opgericht. Aandeelhouders zijn Stadkwadraat, Stipo en Vanschagen Architecten. CoMaker (her)ontwikkelt vastgoed met een maatschappelijk rendement. Voor een brede variƫteit van eindgebruikers is CoMaker de zakelijke partner om wensen van gebruikers te koppelen aan de transformatie van een gebouw of gebied. Dat kan gaan om een groep mensen die hun droom van gemengd wonen, werken en een publieksfunctie voor de buurt, fysiek willen realiseren. Of bedrijven die vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bedrijfsverzamelgebouw willen combineren met maatschappelijke voorzieningen zoals een dorpshuis of zorgfunctie voor ouderen. Producten van CoMaker (toen nog in oprichting) zijn De Wasserij (ism SKAR), De Vroon (ism BergUnlimitied en Van Wijnen) en Jong Gewoond (ism Stichting Dr. Feelgood). Voor meer info zie (website CoMaker) of mail met Gert Jan te Velde of Arjan Gooijer .