Arjan Gooijer genomineerd voor Creative Heroes Award

Creative Heroes Award 2017

Arjan Gooijer genomineerd voor Creative Heroes Award

Arjan Gooijer is genomineerd voor de Creative Heroes Award 2017, in de categorie Architectuur&SamenwerkingDe Award wordt eens per 2 jaar uitgereikt en richt zich specifiek op creatieven die concepten en ontwerpen voor ruimtelijke toepassingen ontwikkelen. Het doel van de Creative Heroes Award is ondernemend en ontwerpend Nederland een nationaal platform bieden dat een positieve bijdrage levert aan het succes en de impact van de creatieve sector.
Arjan ontving de nominatie voor zijn project Klussen op de Klarenstraat. Dertig huishoudens maakten van een verouderde portiekflat een up-to-date woongebouw met een keur aan verschillende woningen en appartementen.