Genomineerd voor Gulden Feniks !

Gulden Feniks 2015

Genomineerd voor Gulden Feniks !

Klussen op de Klarenstraat is genomineerd voor de Nationale Renovatie Prijs 2015De Gulden Feniks! De jury vat samen: “Mensen die zelf het heft in handen nemen, met als uitkomst een frisse benadering van wat velen zagen als een hopeloze flatwijk. Dit is een van dé opgaves van de toekomst en als zodanig is Klussen op de Klarenstraat voorbeeldstellend.” De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de Provada, op 3 juni.

NRP reikt elk jaar de NRP Gulden Feniks prijzen uit aan de beste, mooiste, meest innovatieve (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland: de ‘Oscars’ van de Nederlandse bouwwereld. De nominatie voor Klussen op de Klarenstraat betreft de categorie renovatie. Dit jaar bestaat de jury uit: Karin Laglas (voorzitter), Esther Agricola, Jean Baptiste Benraad, Andy van den Dobbelsteen, Ulrich Knaack, Peter Kuenzli, Jaap van Rhijn en Peter de Winter.