Klarenstraat genomineerd voor Amsterdamse Architectuur Prijs 2015!

amsterdamse architectuur prijs 2015

Klarenstraat genomineerd voor Amsterdamse Architectuur Prijs 2015!

Klussen op de Klarenstraat is genomineerd voor de Amsterdamse Architectuur Prijs! Met negen andere Amsterdamse gebouwen dingen we naar deze Gouden A.A.P. 2015. De prijs is een initiatief van Arcam en is nadrukkelijk een prijs voor architect én opdrachtgever.  Op 20 mei 2015 wordt de prijs uitgereikt aan het gebouw dat volgens een jury als beste wordt gezien van alle bouwprojecten die in 2014 binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam zijn opgeleverd.  Illustratief voor de ontwikkelingen in stad en vakgebied is het feit dat dit jaar de helft van de nominaties bestaat uit transformatie-projecten. Klussen aan de Klarenstraat bevindt zich in goed gezelschap.