Klarenstraat genomineerd voor ARC14 Architectuur Award

ARC 2014 Architectuur Award

Klarenstraat genomineerd voor ARC14 Architectuur Award

Klussen op de Klarenstraat is genomineerd voor de ARC14 Architectuur Award! De Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur. Op 27 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking in Amsterdam. De jury, onder leiding van Jacob van Rijs (MVRDV) nomineerde vier projecten uit een record aantal inzendingen van 141 projecten. Naast Klussen op de Klarenstraat werden de Cono Kaasmakerij in de Beemster, Rabobank Parkstad Limburg in Heerlen en het Gemeentehuis Borsele in Heinekenszand genomineerd. We feliciteren dus ook onze collega’s van Dreessen Willemse Architecten, Bastiaan Jongerius Architecten en Atelier Kempe Thill.